Стартира шестото издание на "Седмицата на бащата"

Акцентът тази година е свързан с четенето на приказки на децата
11 ное 2019 14:46, Красимир Ангелов
3

"Седмицата на бащата" се отбелязва през втората седмица на ноември. Давид Кюранов от Асоциация "Родители" и координатор на Националната кампания "Да бъдеш Баща" говори за предизвикателствата пред бащинството в сутрешния блок "България сутрин".

Акцентът на изданието тази година е свързан с четенето на приказки на децата.

"Знаем, че четенето е едно от нещата, които изграждат специална връзка между родителите и децата", каза Кюранов като допълни, че това е качествено време за тях.

"Това е шеста поредна година. Избираме различни теми свързани с качествената връзка, прекарването на хубаво време между родителите и децата. Акцентът ни е върху бащите, но не пренебрегваме и майките", разказа Кюранов за инициативата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че събитието е за всяка значима мъжка фигура. Това може да е биологичен родител, батко, вуйчо, чичо и дори треньор.

Седмицата на бащата е пълна с всякакви събития в цялата страна. Всеки, който се интересува, може да намери информация във Facebook страницата на кампания "Да бъдеш Баща".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да четеш на деца приказки е като сътворението на Вселената...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той допълни, че събитието е за всяка значима мъжка фигура. Това може да е биологичен родител, батко, вуйчо, чичо и дори треньор. - САЩ, щата Алабама!
1
2
 
2
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
А бащата, кога ще има права освен задължения?Питам за един прЕател!